Bøilerehauge Begravelse

 

Om Bøilerehauge begravelse

 

Tryghed gennem personlig vejledning 

Begravelse som I ønsker det

Hos Bøilerehauge begravelse har vi stor respekt for og viden om den situation, I står i som efterladte. Hver begravelse er forskellig – behov og ønsker varierer fra familie til familie.
Derfor tager vi udgangspunkt i jeres situation og lytter til jeres ønsker. Sådan skaber vi tryghed og overblik i den svære tid og sikrer, at de praktiske opgaver fylder mindst muligt.

Høj faglighed og fair priser

Med en erfaren og veluddannet bedemand fra Bøilerehauge begravelse får I den begravelse, I ønsker, og den støtte og vejledning, der er behov for. Ejer Kim Bøilerehauge er eksamineret- og diplomuddannet bedemand .

På baggrund af en grundig samtale får I et detaljeret, skriftligt overblik over samtlige udgifter og eventuel begravelseshjælp. I betaler kun for de ydelser, der er relevante i jeres situation.

I får den nødvendige tid; vi er om nødvendigt til rådighed uden ekstra beregning aften og weekend – og vi lægger ud for en række nødvendige udgifter. Hos Bøilerehauge begravelse sætter vi en ære i at holde ord og sikrer jer, at I ikke får uventede efterregninger.

 

Se vores video på youtube